onsdag 3. september 2008

Ferdig støypt!!

Endeleg! No er veggane ferdig støypt og etter ein litt forsinka start kom vi vel i mål med god hjelp fra far og Helge. Lars fra UniCon styrte pumpa og dette er noko han verkeleg kan. Han anbefalast på det sterkaste! Makan til presisjon skal man leite lenge etter.

Bortsett frå eit lite feilskjer der vi gløymde å legge på plass ei inspeksjonsluke i forskalinga på baderomsvinduet så gjekk alt som ein draum. Den lilla tabba er ubetydelig og gjer ikkje at vi fekk noko særleg ekstraarbeid, bere litt rot der og då.

Det er utruleg hærleg å vere ferdig med støypinga sidan det er litt nervepirrande og man tenker på alt som kan gå gale. Konklusjonen med Bewi er i allefall positiv, vi kan anbefale denne løysinga! Sidan eg ikkje har jobba med Vartdal Plast eller Sunde sine løysningar så veit eg ikkje korleis Bewi er i forhold, men at den er bra er det ingen tvil om.




Firkantrøra blei fint innstøypt i betongen.



Rett og slett, rett og slett

Her glapp forskalinga liten grande pga vi tok vekk ein del av nedre forskaling for å sjå om det hadde komt nok betong under vinduet. Vi gløymde å legge denne biten på plass igjen i det vi starta med å fylle opp veggen vidare.
Bakveggen med baderomsvinduet nærmast.

Ingen kommentarer: