mandag 19. oktober 2009

Innflytta!

Det har tatt laaaang tid uten aktivitet her inne og sidan sist innlegg har vi no fått flytta inn, og ikkje minst flytta ut frå leiligheita vi solgte. Kjellaren er no full av kasser som må pakkast ut, men før vi kan få gjort alt det så må vi få skapa vi har bestilt.
Vi er altså ikkje ferdig enda, vi jobba fortsatt kveldane og laurdagane men vi stressa ikkje så voldsomt no sidan vi er i hus. Eg skal fortsatt oppdatere bloggen og legge ut nyheite litt oftare enn sist månad.

Legg ut ein del bilde frå den nye heimen vår, håper du lika dei.Utstikka ovanfor veranda og soveromsvindu er no kledd. I dag blei veggen ved inngangsdøra også kledd. Vi har også fått opp lameller på stua og plisse på soverom.
Utsikta frå verandaen i 2. etasje i dag.

Entréen med slipt betonggolv


Stua med ein sofa frå LK Hjelle og ein klassisk Siesta frå Vestlandske. Begge to er laga her i Sykkylven og vi har utsikt til begge fabrikkane. Denne eksakte sofaen har også vore i København der den hadde ei lita rolle i TV serien Berlinerpoplene :-)


Ved utgangen til veranda.

"Forstua" i 2. etasje, sett frå trappa


Hovudbadet no med speil


Vi har vente i lang tid på ein vange som var feil, denne har no komt der gammal feil var erstatta av ein ny ein. Difor er ikkje trappa heilt ferdig enda. I tillegg blei glasa til brua knust under transport med Linjegods.

4 kommentarer:

Svein og Nette sa...

Grattis.. ser flott ut...

mathiashh sa...

Inspirerande saker:) Flottaste huset i bygda, gratulere!

Creative By Helena sa...

Gratulerer med nytt flott drømmehus med fantastisk utsikt!!! Elsker stilen på huset. Vi bygger også no, men mye enklere og mindre... kan minne om deres 3.etasje ;-) hehe..

Mr T sa...

Vilket fantastiskt läge ni har med sådan utsikt. Jag kan tänka mig att det är minst lika vackert nu på vintern!
Huset verkar oxå lyxigt med smarta materialval och lösningar. Hoppas att ni trivs lika bra i ert nya hus som vi gör i vårt.