søndag 23. november 2008

Søndagsjobbing

Sidan vi skal støype på tirsdag måtte vi trå til med å få klargjort garasjegolvet i dag, sjølv om det er søndag. Vi fekk tømt garasja for material, isolasjon, gassgrill, sykkelvogn og ein gammal bil. Så la vi isolasjon og armeringsmatter, og Lars Petter fiksa sluk til avløpet. Birgitte og Emilie kom også opp ein tur og tok nokre bilder av den nye takkonstruksjonen.


Emilie hjalp til med å legge isolasjonen i garasja.


I garasja blir det 5 cm med isolasjon. Eg hadde tenkt å ha vannbåren varme i golve her også, samt isolere garasja men etter å ha lest ein del på forum slo eg frå meg den tanken. Om ein bil går fra varmt til kaldt kvar dag vinterstid vil det kome kondens i forskjellige kanalar i karosseriet og bilen vil ruste. Ein rusta bil er eg lite sugen på så kaldt og tørt er ein bedre måte å lagre den på om vinteren.


Bildet tatt frå takterassen.


Takvindu sett frå stua. Til venstre skimtar vi brua, der vil det kome eit glassrekkverkt så vi ikkje går på trynet utføre og havner i stua.


Takvinduet sett frå "brua". Vi skal ha eit vindu som vi kan åpne, det er ikkje klart enda så difor er det bare satt inn ei isoporplate der no. Eller ei gniksplate som strengt tatt er det rette navnet.




Utsikta frå 3. etasje.

Ingen kommentarer: