søndag 8. mars 2009

Gipskledning

I det siste har vi jobba med å få gipsplatene på plass på vegger og tak på soverom i 2. etasje.


Emilie tester ut ei prøve på bambusgulv i 3. etasje.


Soverom i 2. etasje ferdig kledd.


Walking Closet


Emilie og meg var bort i skogen og henta noko rusk vinden hadde tatt med seg. Sett frå soverommet.


Koblingskap for vannboren varme i 2. etasje. Denne skal forsyne stue, kjøkken og 3. etasje. Legg merke til klasen med trekkerør ovanfor skapet, dette er til TV signal. Sidan vi legg opp til TV i alle rom må det vere tilsvarande rør ut til parabol, og eit par ekstra om det skulle kome noko nytt på TV-fronten som treng rør..

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei.
Flott hus! Skal starte oppussing av gammelt funkishus og har et par spørsmål. Hvor fikk du kjøpt bambusgolvet? Hva er kvadratmeterprisen? Er det fuger mellom plankene eller er det bare slik det ser ut på bildet? Vet du noe om hvordan fargen vil se ut om noen år (gulning)?
Hørte at det gikk an å bruke gips i steden for kryssfiner til utforing for å få listfrie vindu. Vet du noe om det. Det må jo bli sterkere ved å bruke kryssfiner. Er det en spesiell kryssfiner som du har brukt?
Tusen takk hvis du har tid å svare.

Trond sa...

Hei og takk for kommentar.
Bambusgolvet har eg fått kjøpt gjennom min bror som er grafisk designer på Ekornes, men eg trur dessverre ikkje dei selg dette ellers sidan dei kjøper det frå Kina til bruk på Svane madrassutstillingar på møbelforretninger rundt om i landet. Det er ikkje mellomrom mellom "stavane", det er bare litt kona på kantane for å hindre flising.
Vi hadde tenkt å bruke gips til utforing til vindu, men sidan vi ikkje fekk tak i 9mm gips som hadde passa inn i spora på vindua måtte vi gå for 9 mm kryssfiner. Den einaste x-finer den lokale trelasthandleren hadde på lager var vannfast, difor den raude fargen. X-finer er nok sterkare enn gips men eg vil tru gips er rikeleg sterkt nok sidan arealet er såpass lite.