mandag 10. august 2009

Eletrikeren er her

I dag har det vore aktivitet med både flisleggere og eletriker. Sistnevnte jobba i kveld medan far, mor og eg også var der. Far jobba ute med utstikket på spisestua, mor grunna panel medan eg måla sistestrøket på austveggen på utstikket på stua + sysla med baderomsinnreiinga. Stig fra Brekke AS monterte kontakter på kjøkkenet og fekk opp eit par lamper. Flisleggarane er ferdig med å fuge på badet oppe.


Utstikket på stua er no FERDIG, JIPPIE!!! eller, der skal på nokre beslag på taket der og så kassekledning under..jaja, nesten ferdig i hvertfall.


Muren inn til panelet er måla.


Veggen mellom veranda og utstikk er ferdig måla, det samme er utstikket og treveggen ved veranda.

Stig har montert den første lampa mellom kjøkken og spisestue.

3 stk lamper av denne typen blei satt opp i kveld. Fine var dei óg.


Vasken er på plass på badet og den reiser ingen vei. Sidan det ikkje var etter planen å ha fliser på sideveggane blei innreiinga litt for brei, den er difor blitt "flisa inn" og skal den ut av rommet så blir det som pinneved. Vi fekk justert dørene akkurat nok til at dei går opp og resultatet blei egentleg veldig bra.


Vasken er støpt i eit stykke corian.

2 kommentarer:

carmacom sa...

Heisan!
De taklysene du har valgt, er de ordinære halogen eller er det metalhalogen(mest brukt til butikk belysning)? spør elektrikeren hvis du ikke vet :)

Trond sa...

Sorry for seint svar.
Det er nok ordinære halogen pærer, men av den heller store sorten (i diameter altså) 2 x 45W på dei monterte lysa.